AZ 5 LEGMENŐBB HATÁRIDŐNAPLÓ 2019-BEN
2018. november 09. írta: K. Virág Viki

AZ 5 LEGMENŐBB HATÁRIDŐNAPLÓ 2019-BEN

Bár még durván két hónap hátra van ebből az évből, én úgy vagyok vele, hogy nem lehet elég korán nekilátni a 2019-es határidőnapló beszerzésének. Tudjátok, hogy az ajakkencék mellett a határidőnaplókért és a különféle papírárukért is szenvedélyesen rajongok. Imádom őket nézegetni, lapozgatni, és ha nem lenne teljesen értelmetlen, akkor legszívesebben egyszerre többet is vennék. Azt vettem észre, hogy évről-évre már itthon is egyre több szép és igényes határidőnaplót lehet kapni, amikben már a bevásárlólistától kezdve a szülinapi emlékeztetőig mindenféle hasznos dolog benne van. Úgyhogy arra gondoltam, hogy összegyűjtöm egy csokorba a legszebbeket, hogy könnyebben tudjatok választani közülük.

10990656_228942800793625_862717974_n-820x1024.jpg

My Dream Life Planner

Ha jól tudom, tavaly jelent meg az első határidőnaplójuk, ami szerintem a hazai kínálatból az egyik legkülönlegesebb darab volt, és ahogy elnézem, az idei sem fog csalódást okozni azoknak, akik mellette teszik le a voksukat. Idén már fekete (Noir Edition) borítóval is rendelhető a fehér (Blanche Edition) és a rózsaszín (Rose Edition) változat mellett. Szerintem mindhárom gyönyörű, elegáns és nőies. A My Dream Life Planner alkotói a 2019-es évben az önfejlesztésre helyezik a hangsúlyt, így inspiráló idézetek, motiváló gyakorlatok, asztro tippek, heti és havi tervező oldalak, sok jegyzetelhető rész, sikerterv, top feladatok, és edzésterv is került a naplóba. 

Ár: 7.990 Ft
Beszerezhetőség: webshop

mg_3315.jpg

Dm Lifebook

A Dm-nél már hagyománynak számít az évről-évre megjelenő Lifebook határidőnapló, ami jövőre 12 egyedi, kézzel festett virágmintás borítóval kapható. A napló tematikáját a 2019-es évben a természet uralja, így minden hónapban egy-egy hazai kirándulótippet is kapunk, amelyet a naptárban található térképen be tudunk jelölni, ha sikerült ellátogatni az adott helyre. Mint minden évben, most is változott a belső tartalom, a 2019-es verzióban a heti és a havi tervek mellett vezetni tudjuk a céljainkat és a megtakarítási terveinket, de ezek mellett van még benne menütervező, receptötlet, órarend és emlékeztető is. Extraként most is kapunk néhány jópofa matricát, egy csomag porcsinrózsa virágmagot, és a napló végén egy mappafüles lapot, amiben a fontos papírokat gyűjthetjük. A 2018-as Lifebookról szóló posztot ITT tudjátok elolvasni. 

Ár: 1.990 Ft (legalább 5.000 Ft értékű vásárlás esetén)
Beszerezhetőség: Dm drogéria

lifebook_2019_banner.jpg

 

Viszkok Fruzsi Bullet Journal

Biztosan tudjátok, hogy Fruzsinak már több közös kollaborációja volt a Rossmannal, ezúttal egy Bullet Journal-t alkottak közösen a 2019-es évre, amit a Rossmann Drogériákban lehet beszerezni. A gyönyörűen illusztrált pontozott naplóba a havi és heti tervezők mellett szokáskövető, hangulatkövető, névnapi és szülinapi emlékeztető, valamint ajándéklista is került. De ezek mellett vezethetünk benne filmes- és könyves bakancslistát, illetve van benne hely a céljaink és a legjobb pillanataink megörökítésére is.

Ár: 3.499 Ft
Beszerezhetőség: Rossmann drogéria és webshop

viszkok-fruzsi-naptar-bullet-journal-1-db-20181107-5997416561957.jpg

Lizzy Card - Plan All / 52 stílusos hét

Én ezt az évet egy Plan All határidőnaplóval toltam végig, és igazság szerint annak ellenére, hogy csak heti és havi tervező, illetve néhány jegyzet oldal volt benne, nagyon szerettem. 2019-ben viszont ők is újítanak, és rengeteg extra lap kerül a jövő évi verzióba: anyagi tudatosság, hangulattábla, havi szokáskövető táblázat, havi motiváció, elmetérkép, negyedéves és éves értékelő, személyes fókusz, matricák és még sok más. Rengetegféle borítóval kapható, a minimalista dizájntól elkezdve a feltűnőbb és színesebb darabokig, úgyhogy ezekből szerintem mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illőt. Az alap verzió mellé készült egy 256 oldalas kibővített változat, amiben Lakatos Márk lát el minket extra stílustanácsokkal. Az 52 stílusos hét névre hallgató határidőnapló fekete és fehér színben kapható. Ahogy láttam, az árak üzletenként eltérhetnek, ezért érdemes több helyen is megnézni. A Pirexben az alap változatot 3.490 Ft-ért, a bővítettet pedig 4.990 Ft-ért láttam. 

Ár: 3.490 Ft - 4.990 Ft
Beszerezhetőség: Müller drogéria, Pirex, nagyobb írószerboltok

planall_eletkep_szoveg_1.jpg

 

Slow Budapest - Anti határidőnapló

Tavaly készítettem egy bemutató posztot a Slow Budapest 2018-as Anti-határidőnaplójáról, aminek óriási sikere lett. Többen is írtátok, hogy pont egy ilyen 'nem szokványos' naplót kerestetek, úgyhogy mindenképpen itt van a helye a listában a 2019-es kiadásnak is. Az idén 5 éves napló két méretben, három különböző borítóval kapható, és a korábbi évekhez hasonlóan, most is bele tudtok lapozni a weboldalon. Az Anti-határidőnapló azért jött létre, hogy könnyebben visszataláljunk a természetes, örömöt adó tempóhoz, a családdal töltött meghitt pillanatokhoz, a feltöltő tevékenységekhez, és a mosolyt hozó mindennapokhoz. A fókusz tehát 2019-ben is a lassításon lesz, ehhez pedig rengeteg inspiráló ötletet és tippet kapunk a naplóban. De, hogy mik ezek pontosan? Évkezdő és évzáró önreflexiós gyakorlatok, egy kétoldalas óriás színező, 50+ önismeretet támogató tanítás, slow idézetek, nemzetközi lassulós ünnepnapok, 50+ évszakhoz igazodó megállító és továbblendítő tanács, slow food alapanyag-ajánló, inspirációs matricák, slow kuponfüzet 22 magyar tervező kedvezményével. Sőt, webshopos rendelés esetén egy 40 oldalas slow food receptfüzetet is kapunk ajándékba.

Ár: 5.200 Ft - 6.500 Ft
Beszerezhetőség: webshop

a5_nagy_nyitva.png


Ahogy látjátok, izgalmas határidőnaplókból 2019-ben sem lesz hiány, csak tudjon az ember választani közülük. Én még nem döntöttem el, hogy melyiket fogom használni a következő évben, de ha sikerült beszereznem, és kíváncsiak vagytok rá, akkor mindenképpen bemutatom majd alaposabban is a választottamat.

 

Nektek melyik a kedvencetek ezek közül? Papír alapon vagy inkább
elektronikusan szoktátok vezetni a teendőiteket? 

 

Képek forrása: 1, 2, 3, 4, 5, 6

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirallak.blog.hu/api/trackback/id/tr2414358229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása