2018 SZÍNE AZ ULTRAIBOLYA - HOME EDITION
2018. január 17. írta: K. Virág Viki

2018 SZÍNE AZ ULTRAIBOLYA - HOME EDITION

6_1.jpg

 

A Pantone Intézet által 2018-ra választott ultraibolya szín most már nemcsak a sminkekben és a ruhákon köszön vissza, hanem az enteriőrökbe is szépen lassan begyűrűzött. Ennek az egyszerre misztikus és méltóságteljes  színnek rendkívül sokoldalú a terápiás hatása.

Lelkileg megnyugtat, javítja a memóriát, kezeli a magas vérnyomást és az álmatlanságot, illetve segít a gyulladásos folyamatok megelőzésében.

Első hallásra merésznek tűnhet lilával dekorálni a belső tereket, de egy jól megválasztott darab nagyon ízlésesen mutat a lakás bármely pontján. A Pinteresten rengeteg inspirációt lehet találni a témában, én most kiválogattam néhány kedvencemet kedvcsináló gyanánt.

 

2.jpg1.jpg

 

Bár a falakon is csodás az ultraibolya, érdemes csínján bánni vele, mert erősítheti a depresszióra való hajlamot. Nagyobb bútorok, illetve kiegészítők színeként viszont szuperül fel lehet dobni vele az egyszerűbb, letisztultabb lakásbelsőt. Ha nem akarsz sokat invesztálni ebbe a divathullámba, akkor is bele tudod csempészni a mindennapjaidba az ultraibolyát, hiszen egy ilyen színű gyertyát, takarót, vagy éppen egy lámpát könnyedén párosíthatsz majd később is bármelyik alapszínnel.

Ha szereted a kicsit extravagánsabb, barokkos stílust, bátran keverd arannyal, kristályokkal és részletgazdag elemekkel. Ezekkel garantáltan királyi pompát varázsolhatsz az otthonodba.

 

5.jpg8.jpg

 

Neked, hogy tetszik az ultraibolya? El tudod képzelni ezt a színt az otthonodban?

 

Képek forrása: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirallak.blog.hu/api/trackback/id/tr5813581705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása