2019-ES INSPIRÁCIÓS NAPLÓ
2018. december 02. írta: K. Virág Viki

2019-ES INSPIRÁCIÓS NAPLÓ

Az év végéhez közeledve egyre többen érdeklődtetek afelől, hogy lesz-e 2019-es Inspirációs napló, hiszen 2013 óta ez már szinte hagyománynak számít itt a blogon. Azóta egy olyan év sem telt el, hogy ne készítettem volna, úgyhogy nagyon igyekeztem befejezni a 2019-es változatot, még mielőtt a lányok megszületnek. És ahogy látjátok, ez végül sikerült is. :)

inspiracios_naplo_2019.jpg

A 2019-es az eddigi legszínesebb a 7 közül. A belső oldalak rózsaszín-szürke-fekete színkombinációt kaptak, ami szerintem nagyon letisztulttá és egységessé teszi.

A korábbi évekhez hasonlóan, most is van egy fő témája a naplónak, ami ezúttal nem más, mint a boldogság. Sokszor magamon is azt veszem észre, hogy a hétköznapok annyira bedarálnak, hogy nem tudom észrevenni az apró csodákat magam körül. Éppen ezért a jövő évben erre szeretnék tudatosan odafigyelni, és ebben remélhetőleg nagy segítségemre lesz az Inspirációs napló.

Ahogy minden évben, most is készültem egy-két újdonsággal, a legnagyobb kedvencem most a 15 napos boldogság kihívás fejezet, amiben minden napra egy-egy izgalmas, komfortzónálból kilépős feladattal készültem Nektek.

Az újdonságok mellett pedig sok régi kedvenc is feltűnik a 2019-es Inspirációs naplóban, mint például a karácsonyi tervezős fejezet benne a menütervezővel, bevásárlólistával, karácsonyi feladatlistával, programtervezővel és ajándékötletes listával. De emellett most is vezethettek benne kívánságlistát, bakancslistát, céltervezőt és még sok-sok mást.

Természetesen most sem hiányozhat a naplóból a heti tervező, aminél ezúttal egy-egy kérdést kell majd megválaszolnotok minden héten. Év végén szerintem jó lesz visszanézni, hogy milyen gondolatok kavarogtak bennetek év közben. És mivel tavaly nagyon szerettétek a vasárnapi olvasnivalót, így 2019-re is összegyűjtöttem az előző évek kedvenc blogbejegyzéseit, amikhez egy-egy QR kóddal tudtok majd eljutni.

Ha szeretnétek letölteni a naplót, akkor csak annyit kell tennetek, hogy a lenti űrlapon megadjátok a neveteket és az email elérhetőségeteket, majd a "Kérem a naplót" gombra kattintotok. Ez után automatikusan megnyílik a letölthető napló, illetve a megadott email címre is megkapjátok a letöltési linket. Elég nagy kiterjesztésű lett a 2019-es változat, szóval kell neki néhány másodperc, mire betölt.

Ha pedig valami miatt mégsem sikerülne letöltenetek, akkor mindenképpen írjatok az inspirallakblog@gmail.com címre, és elküldöm Nektek külön. :)

 

Ide kérem a 2019-es Inspirációs naplót!

Név*
Email cím*

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirallak.blog.hu/api/trackback/id/tr5714412650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása