INSPIRÁCIÓS NAPLÓ 2020
2019. december 23. írta: K. Virág Viki

INSPIRÁCIÓS NAPLÓ 2020

Az év utolsó, csendesebb napjai tökéletesek arra, hogy számba vegyük az életünket, átgondoljuk a mögöttünk álló esztendőt és megtervezzük a következőt. Az Inspirációs napló amellett, hogy végigkísér 2020-on, a lezárásban és a tervezésben is a segítségedre lesz.

 img_8023.JPG

Inspirációs napló

53 oldal, ami csak arra vár, hogy inspiráljon, elgondolkodtasson, lelassítson téged a következő egy év során. Összeállíthatod a 2020-as bakancslistádat, feljegyezheted a fogadalmaidat és a győzelmeidet, illetve a legfontosabb mérföldköveket az évből. A céltervezőben segítséget kapsz a legfontosabb célod megvalósításához, és találsz egy teljes oldalt a pénzügyi céljaid megtervezéséhez is. Feljegyezheted a filmes- és könyves élményeidet, a fontos eseményeket havi bontásban, illetve a hurrá nyaralunk fejezetben megtervezheted a következő nyaralásodat.

Idén egy külön mini fejezetet szántam a karácsonynak, illetve az ünnepi készülődésnek. Az előre rögzített karácsonyi teendők mellett hagytam jó néhány szabad helyet is, így teljesen magadra tudod szabni a tennivalók listáját. Megtervezheted az ünnepi menüt, a bevásárló listát, és a menetrendedet december 24-től egészen 31-ig. Nem hiányozhat a karácsonyi tervezőből az ajándéklista sem, ahol összegyűjtheted, hogy kit milyen ajándékkal szeretnél meglepni, és ezt hol tudod beszerezni. A karácsony a nagy filmmaratonok ideje is, így egy ünnepi filmlista is került a naplóba, ahová 21 kedvencedet gyűjtheted össze.

A 2020-as Inspirációs napló központi témája az énidő, így ehhez kapcsolódóan egy 10 napos kihívást is találsz a naplóban. Lesz itt szépülés, aktív kikapcsolódás és lustálkodás is. Szóval, ha úgy érzed, hogy jó lenne kiereszteni a fáradt gőzt, csak válassz egyet a 10 program közül. Ha pedig ez nem lenne elég, találsz még 50 extra kikapcsolódási ötletet évszakokra bontva, amit kiegészíthetsz a saját ötleteiddel.

 img_8009.JPG

Heti tervező

A heti tervezőben egymás mellett, függőleges oszlopokban kaptak helyet a napok, míg az alsó sávban, a napok alatt fel tudod jegyezni a hét fókuszát, illetve 4 dolgot, amit szerettél azon a héten. Emellett pedig minden hétnél szabadon hagytam neked egy jókora részt, ahová kedvedre jegyzetelhetsz

A heti tervezőt ezúttal egy holdnaptárral is kiegészítettem, így ha folyamatosan nyomon követed a holdfázisokat, harmonikusabbá tudod tenni az életedet. Népi megfigyelések igazolják, hogy a holdfázisok egyaránt befolyásolják a testi és lelki egyensúlyunkat, ezért a tervező elején összegyűjtöttem neked, hogy mire számíthatsz az egyes Holdfázisokban, a napoknál pedig külön jelöltem a fázisok kezdetét.

A napló – és az év – zárásaként pedig vár rád 5 oldal, ahol összegezheted 2020-at, illetve mivel tudom, hogy nagyon sokan szeretitek az extra jegyzetlapokat, ezekből is tettem a napló végére 3 vonalas és 4 üres oldalt.

 

Szóval, készen állsz, hogy 2020 a valaha volt legjobb éved legyen?
Ha igen, akkor töltsd ki a lenti űrlapot, és már le is töltheted a 2020-as Inspirációs naplót! 

 

Név*
Email cím*

 

Ha pedig szeretnéd kézzel fogható könyv formában is megszerezni a 2020-as Inspirációs naplót, akkor figyeld az Instagram oldalamat (@inspirallakblog néven találsz meg), mert hamarosan egy nyereményjáték keretében egy szerencsés megnyerheti a fenti képeken szereplő darabot. 

 

Én ezúton is örömben, boldogságban, egészségben, szeretetben gazdag, varázslatos 2020-at kívánok Neked!

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirallak.blog.hu/api/trackback/id/tr8315360278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása