OUTFIT: FODROK ÉS GYÖNGYÖK
2018. május 01. írta: K. Virág Viki

OUTFIT: FODROK ÉS GYÖNGYÖK

A négy napos hosszú hétvégén kihasználtuk a jó időt a férjemmel és hatalmasakat sétáltunk a Nagyerdő és a Békás tó környékén. Ez az egyik kedvenc helyünk Debrecenben, mert mindketten imádjuk a hatalmas zöld tereket, itt pedig abból bőven akad. És ha már ott voltunk, lőttünk néhány képet is.

 

img_5933.JPG

 

Jelenleg ez az egyik kedvenc összeállításom. A farmer egy régi Levi's darab, már vagy 3 éve megvan, de még mindig olyan, mintha most vettem volna, pedig elég rendesen nyúzom.

A blúz a Tosave-ről van, imádom a színét, és az apró díszeket rajta. Egy korábbi posztban már meséltem nektek arról, hogy a fodrok idén nagyon divatosak, úgyhogy emiatt is volt nagy szerelem számomra ez a felső. Az anyaga kellemes, és a fazon is teljesen jó, mert nem tapad hozzá az ember bőréhez, mégis csinos a vonalvezetése.

A táska szintén egy Tosave-es darab, amivel már nagyon régóta szemezgettem. Sokáig vacilláltam ezen a fazonon, mert bár tetszett, nem voltam biztos benne, hogy nem fogok úgy kinézni vele, mint egy iskolás. De szerencsére erről szó sincs, szerintem nagyon nőies darab. És hozzátéve rendkívül praktikus is, hiszen nem kell folyton igazgatni. Nagy tömegbe mondjuk valószínűleg nem mennék vele, de bevásárláshoz, kiránduláshoz és sétához tökéletes. Az anyaga kifejezetten jó minőségű, és minden részlet nagyon szépen ki van dolgozva rajta. Elöl van egy kisebb cipzáros rész, a nagy fakkon belül van 2 kisebb zseb is, úgyhogy teljesen jól lehet benne rendszerezni a dolgokat.

 

img_6017.JPGimg_6026.JPGimg_6042.JPGimg_5948.JPG

Nadrág: Levi's

Blúz: Tosave

Táska: Tosave

Cipő: F&F

Napszemüveg: Ray Ban RB4171

Óra: Fossil Cecile Mini

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirallak.blog.hu/api/trackback/id/tr4713881146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása