15 EGYSZERŰ ÉS LÁTVÁNYOS TÉLI ASZTALDEKORÁCIÓ
2018. november 17. írta: K. Virág Viki

15 EGYSZERŰ ÉS LÁTVÁNYOS TÉLI ASZTALDEKORÁCIÓ

Talán nem fogtok meglepődni, ha azt mondom, hogy szeretem az egyszerű és praktikus megoldásokat. Ez az élet minden területére igaz, de a lakásdekorációra főleg. Igaz, hogy időnként szeretek belemélyedni hosszan egy-egy projektbe, és elbíbelődni a lakás csinosítgatásával, de inkább azokat az megoldásokat szeretem, amik szépek, látványosak, rövid idő alatt elkészülnek, és amiket minimális költségből ki lehet hozni. Én a lakásdekorral kapcsolatban is azt vallom, hogy a kevesebb több. Nem szeretem túlzsúfolni a tereket mindenféle "kacattal", (igaz, hogy erre most még nincs is túlságosan nagy terünk) inkább csak az otthonunk egy-egy központi helyét szoktam kiemelni az évszakra jellemző díszítéssel. Mivel hamarosan itt a december, elkezdtem téli lakásdekorációs ötletek után kutatni a Pinteresten, és találtam is jó néhány egyszerűen kivitelezhető, de annál mutatósabb "instant" asztaldíszt, amiket most szeretnék Veletek is megosztani. Hátha megláttok valamit, amit tudtok majd hasznosítani az idei dekorációban. 

19.jpgKépek forrása: 1, 2, 3


A most bemutatott ötletek azért tetszettek meg nagyon, mert egyet-kettőt leszámítva szinte az összeset el lehet készíteni otthon fellelhető alapanyagokból is. Hiszen a legtöbbünknél lapul a szekrény mélyén néhány üvegalma, karácsonyfadísz, befőttesüveg és gyertya, vagy ha nem is, ezeket szinte fillérekből be lehet szerezni. Ahogyan majd látjátok, ezek mellett sok dísznél különböző szezonális "terméseket" is lehet használni, amiket pedig egy erdei séta során össze lehet gyűjteni teljesen ingyen. Nézzétek csak, hogy egy-két tobozból és fenyőágból milyen látványos asztali dekorációt lehet készíteni.


10_1.jpg15.jpgKépek forrása: 4, 5, 6, 7, 8, 9


Ha pedig a költségvetés kicsit többet is enged, akkor aztán tényleg nagyon extra dekorációkat lehet készíteni akár 20 perc alatt is. A mini fenyők és a szarvasok még az éven is nagyon divatosak, ezeket bátran tehetitek egy kis tálcára, vagy akár egy nagyobb üvegbe is, elképesztően jól fognak mutatni.

Én a téli időszakban nagyon szeretek játszani a fényekkel, mert ezek jó kis kuckózós hangulatot tudnak varázsolni. Gyertyát viszont már egy jó ideje szinte sosem gyújtok itthon, ezeket csak dekorációnak használom, és inkább mini fényfüzéreket, illetve elektromos mécseseket használok hangulatvilágításként.


1_4.jpg8_1.jpgKépek forrása: 10, 11, 12, 13, 14, 15


Ahogy látjátok, tényleg nem kell egy vagyont - és több órát - elkölteni, ha valami igazán szép és látványos dologgal szeretnénk feldobni az otthonunkat. Ha kedvet kaptatok valamelyiknek az elkészítéséhez, a képek alatti számokra kattintva eljuttok az eredeti forráshoz, ahol sok esetben lépésről lépésre végigkövethetitek az alkotás folyamatát. Ha pedig valamelyiket Ti magatok is elkészítettétek, akkor bátran osszátok meg velünk is az elkészült díszeket akár itt kommentben, akár a blog Facebook oldalán. 

 

Ti eldöntöttétek már, hogy idén télen hogyan fogjátok dekorálni az otthonotokat?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirallak.blog.hu/api/trackback/id/tr5714378367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása