ÉDES KÉNYEZTETÉS MAGYAR MÓDRA - SWEET YOU BATH & BEAUTY
2018. július 08. írta: K. Virág Viki

ÉDES KÉNYEZTETÉS MAGYAR MÓDRA - SWEET YOU BATH & BEAUTY

Mindig izgatott leszek, ha magyar termékeket próbálhatok ki és ajánlhatok nektek, és ez különösen igaz a szépségápolási termékekre. Hiszen mégiscsak a beauty vonal a szenvedélyem. Ezért is vagyok ma annyira lelkes, hiszen egy igazán különleges márkát mutathatok be nektek, ami nemcsak a fantasztikus termékeivel, hanem a környezettudatos szemléletmódjával is teljesen levett a lábamról. Ez elég jól hangzik, nem?

 

img_6306.JPG

 

Mielőtt viszont rátérnénk a termékekre, röviden mesélek nektek arról, hogy miért lett olyan nagy szerelem számomra a Sweet You Bath & Beauty márka. A két alapító, Betti és Adri gondolkodásmódja, ami a termékek megalkotása során vezérelte őket, nagyon közel áll hozzám. Egy olyan természetes összetevőkből készülő termékpalettát álmodtak meg, ami minden tekintetben túlmutat a korábban megszokott natúr kozmetikumoktól. Itt nincsenek gyógynövényillatú kencék és minden termékük állatkísérlet-, pálmaolaj-, avokádóolaj- és parabénmentes. Nem használnak mesterséges színezékeket és tartósítószert, illetve a környezetvédelemre is nagyon odafigyelnek, ugyanis kizárólag üvegbe és papírba csomagolják a termékeket, amiket mindig frissen készítenek. És ha mindez nem lenne elég, emberileg is rendkívül inspirálóak.

Nagyon tetszik az a szellemiség, amit a vásárlóiknak szeretnének átadni a termékeiken keresztül:

A textúrák rendkívül jelentős szerepet kapnak nálunk, mert szeretnénk, ha minden terméknek lenne egy élvezeti értéke is, nem csak funkciója. Ezt azért is tartjuk fontosnak, mert egyre kevesebb idő jut magunk kényeztetésére. Viszont egy kellemes textúra vagy egy nagyon eltalált illat néha arra készteti az embert, hogy egy kicsit többet foglalkozzon magával, azáltal hogy használja a terméket.

Azt hiszem a mai világban pontosan erre van szükségünk. Egy kis különlegességre, amivel leheletnyi luxust csempészhetünk a mindennapokba. Hogy néha igenis engedjük meg magunknak azt, hogy elszakadunk a funkcionalitástól, és élvezzük az életet. Legyen szó akár egy finom ételről, akár egy kényeztető testápolási termékről.

Jelenleg két termékcsalád érhető el a webshopban, az Essentials és a Sweet Fun, amelyek 4 illetve 5 különböző illatkompozícióban kaphatók. A két család között az a legfőbb különbség, hogy az Essentials termékei illóolajjal készülnek, míg a Sweet Fun termékekhez természetes illatokat használnak, amiket például áztatással nyernek ki az egyes gyümölcsökből. Én a Sweet Fun család Red Blush illatú Travel Pack-jét próbáltam ki, ami 4 db utazó méretű testápolási terméket és egy fa spatulát tartalmaz egy nagyon helyes kis átlátszó neszesszerbe csomagolva. Így gyakorlatilag bárhová magunkkal tudjuk vinni egy több napos nyaralás alatt is. 

Első ránézésre picinek tűnhetnek ezek a kiszerelések, viszont a Sweet You termékekre különösen igaz, hogy a kevesebb több. Minimális mennyiség kell belőlük egyszerre, így ezek a 25 ml-es kencék is jó pár alakalomra elegendőek.

A Red Blush illatcsalád igazi mediterrán hangulatot kölcsönöz a benne lévő gránátalmának és a citrusoknak köszönhetően, ezt a friss, gyümölcsös illatkompozíciót pedig egy csipetnyi rózsa teszi lágyabbá. Valóban egy üdítően gyümölcsös és fanyar illatról van szó, amibe legszívesebben az ember minden alkalommal belekóstolna. A legjobb pedig az egészben, hogy az illatcsaládba tartozó összes termék ugyan olyan illatú, így nincs az, hogy mire a testápolási rutinunk végére érünk, 5-6 különböző illat keveredik rajtunk. 

 

img_6315.JPG

 

Ahogyan a fenti képen is látjátok a testradír elképesztően krémes és gazdag textúrájú, a benne lévő radírozó szemcsék pedig olyan finom aprók, hogy egyáltalán nem karistolják össze a bőrt. Nagyon szeretem használni, mert amellett, hogy gazdagon táplálja a bőrt, nem hagy maga után nehéz olajos érzetet, és a fürdőkádat sem kell utána órákig takarítanom. A Sweet You testradírok kiemelt összetevői a mandulaolaj, a mandulahéj-olívamag őrlemény, az ananászpor, az E-vitamin és a 100%-os tisztaságú illóolajok.

A radírozás után jöhet a bőrápolás, amihez nyáron a testápoló gél a lehető legjobb választás. Ilyenkor sokszor előfordul velem, hogy elcsalom a testápolózást, mert úgy érzem, hogy a melegben sokkal nehezebben szívódnak fel a krémek a bőrömön. A gél állagú formula pont ezt a problémát hivatott megoldani, ugyanis ezt a könnyed állagot pillanatok alatt beszippantja a bőr, a hidratáló hatása viszont ennél sokkal tovább tart, mivel nem vízalapú. Bőrnyugtató és élénkítő olajokat is tartalmaz a gél, így a bőrünk nemcsak ragyogó, de pihe-puha is lesz utána. Itt különösen oda kell figyelni a mennyiségre, mert első nekifutásra hajlamosak lehetünk többet kenni belőle  a kelleténél, amiben szerintem nagy szerepe van a fantasztikus illatnak is. Minden esetre a tanácsom, hogy csak módjával!

 

img_6325.JPG

 

A krémdeó szűz bio kókuszolajat, sheavajat, méhviaszt, szódabikarbónát, nyílgyökérport és 100%-os tisztaságú illóolajokat tartalmaz, így nem csoda, hogy milyen puha, már-már habos az állaga. Bevallom őszintén én eddig csak hagyományos stiftes izzadásgátlókat használtam, így elsőre nagyon furcsa volt ezt a krémes állag. Viszont nagyon hamar meggyőzött, mert egyrészt tényleg hatásos volt a kellemetlen szagok ellen, másrészt olyan puha lett tőle a bőröm, mint korábban soha. Mindezt úgy, hogy semmi kellemetlen tapadós érzést nem hagyott maga után. Egy kis fun fact, hogy a krémdeó lábdezodorként is nagyon jól működikAz összetevőket úgy válogatták össze a lányok, hogy a hatóanyagok szépen tapadjanak a bőrre, de ne legyen ragacsos érzése tőle az embernek illetve azért filmréteget se képezzen, hogy a méreganyagok távozni tudjanak. 

A csomag utolsó darabja az ápoló balzsam, ami elsősorban ajakápolóként funkcionál, de szuper lehet a szárazabb bőrfelületek ápolására is. Nekem mostanában extrémen ki vannak száradva az ajkaim, így oda kevésnek bizonyult ez a balzsam, a könyökömre és a körömágyamra viszont imádtam használni. Testhőre olvad, de egyáltalán nem lesz ilyen extra fényes és folyós állagú, úgyhogy nem kell amiatt aggódni, hogy nyomot hagy a ruhán. A kiemelt összetevői között mandulaolaj, méhviasz, finomítatlan bio sheavaj, ricisunolaj, E-vitamin, és sárgabarack természetes illatosító található. A radírhoz és a testápoló gélhez hasonlóan egyébként hamarosan ez is elérhető lesz vegán változatban a krémdeóval együtt.

 

img_6320.JPG

 

Összességében nekem nagyon bejöttek a Sweet You Bath & Beauty termékek, ezért bátran merem őket ajánlani nektek is. Ez a Travel Pack kiindulási alapnak tökéletes, hiszen (most kedvezményesen) 3.690 Ft-ért 4 db terméket is ki tudtok próbálni. Ha egyetlen kedvencet kellene megneveznem közülük, akkor a testápoló gélt emelném ki, engem azonnal levett a lábamról ezzel a különleges textúrával. Ha szeretitek a natúr kozmetikumokat és nyitottak vagytok ezekre az új textúrákra, akkor mindenképpen nézzetek szét náluk, hiszen ezáltal nemcsak a bőrötöknek tesztek jót, hanem egy magyar céget is támogattok. 

 

Ti, hogy álltok a natúrkozmetikumokkal? Fontos számotokra, hogy hazai gyártók termékeik használjátok?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirallak.blog.hu/api/trackback/id/tr5214081553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása