CSÁBÍTÓ MEGLEPETÉSEK VALENTIN NAPRA
2018. február 06. írta: K. Virág Viki

CSÁBÍTÓ MEGLEPETÉSEK VALENTIN NAPRA

A közelgő Valentin nap alkalmából jó néhány márka kedveskedik külön erre az alkalomra megálmodott kollekcióval. Mivel nagyon könnyű elveszni az óriási választékban, én most összegyűjtöttem 9 kedvencemet, aminek szerintem minden Nő örülne. Úgyhogy ha szeretnéd meglepni a kedvesedet, vagy éppen magadat valami egészen romantikus kencével, de még nincs ötleted, akkor bátran válogass ezek közül.

valentinesdaygiftideasforhim-1517445129.jpg

1. Lush - With Love ajándékcsomag /3.990 Ft/

A friss szerelem ragyogására vágysz? A With Love ajándékcsomaggal újra átélheted ezt a csodás élményt. A dobozban találsz egy Tender Is The Night pucér tusfürdőt, ami a jázminvirág-forrázat és a bódító ylang-ylang illatával ejti rabul a szíved. A Ro's Argan testkondicionáló pedig telis-tele van finom vajakkal és olajokkal, hogy bőröd jól táplált és pompás rózsaillatú legyen.

2. Barilent - Ráhangoló masszázsgyertya /3.390 Ft/

Teremts romantikus, érzelmekkel teli hangulatot a Barilent Ráhangoló masszázsgyertyával. Gyújtsd meg, olvaszd fel, és már mehet is a kényeztető masszázs. A geránium, a rózsa és a leheletnyi menta tökéletes összhangot teremt egy kellemes kikapcsolódáshoz. 

3. Yamuna - CsupaSzív fürdőbomba /1.390 Ft/

Merülj el a boldogságban! A szívet melengető, limitált kiadású CsupaSzív fürdőbomba tápláló összetételével és mennyeien friss, virágos illatával igazi élményt varázsol a fürdőzésből! Természetes növényi olajakkal készült, és nem tartalmaz parabéneket, SLS-t, szilikont és mesterséges színezékeket, így ha egy bőrbarát fürdőbombát keresel, ezt mindenképpen próbáld ki. 
 59229.jpg

4. Magister - Maccarone habkrém /2.990 Ft/

Te is szeretsz hódolni a bűnmentes élvezeteknek? Akkor ez a testápoló habkrém a kedvenced lesz! A gyengéd bio édesmandula olaj és az elbűvölő meggymag olaj gazdagsága nem csak táplálja a bőrt, de illatával egy tál ínycsiklandozó macaron költeménybe is repít. Az ellenállhatatlan illatélményt kizárólag természetes illóolajak, kivonatok és bio olajok biztosítják, így az érzékeny bőr számára is ideális választás ez a habkrém.

5. L'Occitane - Cseresznyevirág kézkrém /2.290 Ft/

A provence-i Luberon régióból származó cseresznyevirág-vizet tartalmazó, shea vajban gazdag kézkrém táplálja és védi a kezeket. Fantasztikus virágillatával pedig egy szempillantás alatt a tavaszi nyüzsgő természetbe repít.

6. Yves Rocher - Oui á l'amour parfüm /6.145 Ft/

Mondj igent a szerelemre! A Damaszkuszi rózsa lágyan gyümölcsös és a Guajakfa füstös illata között létrejött különös találkozás adja ezt a túlfűtött érzékiséget a Oui á l'amour parfümnek. Az állandó kollekcióban is megtalálható illat Valentin napra elbűvölően romantikus csomagolást kapott.

blog-hero-valentine-2-1517600664.png

7. Phi - Vadrózsa varázs luxus olaj szérum /7.990 Ft/

Ez a tápláló, vitaminokban és anti age hatóanyagokban gazdag olajos szérum igazi luxus esszencia a bőrnek, amit kifejezetten a szemkörnyék finom bőre számára alkottak meg. Csodás összetevői együttesen dolgoznak a gyönyörű, selymes és feszes szemkörnyékért, és az igéző tekintetért.

8. The Body Shop - British Rose dobozka /2.990 Ft/

Ha valami igazán aranyos ajándékot keresel, ami illatos kincseket rejt, a British Rose dobozkát Neked találták ki. A csomagban van egy 50 ml-es kiszerelésű testvaj, egy utazó méterű tusfürdő és egy helyes, mini fürdőpamacs is. A termékek elragadó illatát az angliai Herefordshire-ben gyűjtött rózsákból készült tiszta kivonat adja.

9. Lush - Melt my Heart masszázstömb /2.490 Ft/

Engedd, hogy a masszázstömb vonzó illata elbűvölje és elvarázsolja az érzékeid. Mintha egy gyógynövényekkel teli kertben siklanál, a ciprusolaj és a vidám narancsvirág-abszolút hozzád csalja a titkos szerelmedet. Ettől tutira elolvad majd választottad szíve!

 

Te melyiket fogod kipróbálni ezek közül Valentin napon?

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirallak.blog.hu/api/trackback/id/tr9113640146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása