JANUÁRI SZÉPSÉGÚJDONSÁGOK
2018. január 21. írta: K. Virág Viki

JANUÁRI SZÉPSÉGÚJDONSÁGOK

Beauty újdonságok terén a január elég izgalmasan alakult, ugyanis a karácsonyra kapott kencéket még csak most volt időm kipróbálni. Illetve a Rossmann kiárusításán is sikerült vennem egy szuper arcápoló csomagot, amiről mindenképpen szerettem volna írni. Mivel kedvences bejegyzések nem igazán szoktak szerepelni a blogon, tesztelendő termék viszont mindig akad néhány, arra gondoltam, hogy minden hónapban készítek egy összefoglalót azokról az újdonságokról, amiket az adott hónapban próbáltam ki. Jöjjenek tehát a januári szépségújdonságok, amik ezúttal egytől-egyig mind be is váltak.

 

img_4752.JPG

 

Clinique All About Eyes szemkörnyékápoló

Egy igazi csodaszer a szem alatti táskákra a Clinique All About Eyes kréme. Régóta nézegettem már, mert a reggeli szem alatti puffadással egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Hiába iszok több folyadékot, hiába fekszek le hamarabb aludni, reggelre mégis óriási utazótáskák lesznek a szemem alatt. A sok Krémmániás olvasgatás után végül Karácsonyra meglepett vele a férjem, azóta pedig minden nap használom, és úgy veszem észre, hogy tényleg segít. Nem egy olcsó dolog, az tény, de sokszor ki lehet fogni akcióban, és különböző csomagokban, úgy pedig már sokkal kevésbé fáj érte kiadni tizenezreket. Elég gazdag, krémes állaga van, így kell neki egy pár perc mire rendesen beszívódik, de utána már nincs vele gond. Szépen lehet rá sminkelni, nem fogja ledobni magáról a festéket.

 

Revlon szemöldökformázó

Január elején érkezett hozzám tesztelésre a Revlon Colorstay szemöldökformázó ceruzája, amit egyből el is kezdtem használni. Ez egy kétvégű, kitekerhető, waxos állagú szemöldökceruza, aminek enyhén csapott a teteje. Alapvetően ez a forma ideális lenne arra, hogy egy az egyben felvigyük a szemöldökünkre a festéket, viszont nekem sehogy sem sikerült vele szépen, egyenletesen felvinni az anyagot. Ezért én egy ferde fejű ecsetet szoktam használni hozzá. Így egyrészt sokkal kevesebb festék kerül a szemöldökömre, másrészt pedig sokkal precízebben fel tudom vinni az anyagot, úgyhogy az összhatás is sokkal természetesebb lesz. A festék egyébként elég tartós, és erősen pigmentált, én nem szoktam pluszban porral fixálni, hiszen önmagában is simán kibír 8 órát. Egy izzasztó, nyári napon persze elképzelhető, hogy nem bírná ilyen jól a strapát, de most egy szavam sem lehet rá. A ceruza másik végén van egy kis spirálos kefe, ezzel szépen a helyére lehet igazítani a szemöldökszálakat a formázás előtt. Szemöldökigazítás után pedig tudunk finomítani a végeredményen, ha esetleg túl erősre sikerült volna a festés.

 

Chloé Love Story parfüm

Régóta szeretem a Chloé parfümöket, szóval ha meglátom, hogy kijött egy új illatuk, akkor azt általában mindig lecsekkolom. A Love Story-nál a legelső pillanatban azt éreztem, hogy ez az én illatom, ez annyira én vagyok. Ez kb. 2 éve volt, és azóta minden egyes alkalommal, amikor a Müllerben jártam, fújtam belőle egy kis papírcsíkra és aztán pár nap múlva elővettem, hogy maximálisan biztos legyek abban, hogy ez nem csak egy fellángolás. De persze mindenhol horror áron lehetett kapni, úgyhogy egy jó darabig maradt a nézegetés. Mígnem január közepén a Notino-n 40%-os kedvezménnyel lehetett kapni. Persze egy utolsó próbát még tettem vele a Müllerben, aztán végül megrendeltem. Jó döntés volt, mondjuk ez ennyi gondolkodás után nem is csoda. :D Imádom az illatát, olyan kis könnyed és bájos, de mégis nőies is egyben. Tényleg olyan, mint egy szerelmi történet. A reklámjában Clémence Poésy szerepel, és elképzelhető, hogy miatta, de nekem erről az illatról mindig egy olyan igazi francia nő jut az eszembe, aki laza, játékos, egy kicsit bohém, és aki élvezi az életet. Na de nézzük, hogy miből is épül fel az illat.

Fejjegyek: neroli
Szívjegyek: narancsvirág, koszorúfutóka (stephanotis)
Alapjegyek: pézsma, cédrus

Ezek közül a leginkább a cédrus és a narancsvirág érződik, ez a kettős egy olyan csábító virágos-gyümölcsös egyveleget alkot, aminek egyszerűen nem lehet ellenállni. 

 

img_4744.JPG

 

Mixa arckrém + micellás víz

A bevezetőben írtam, hogy a Rossmannban sikerült lecsapnom egy arcápoló csomagra féláron. Ez egészen pontosan egy érzékeny bőrre való Mixa csomag volt, arckrémmel és micellás vízzel. Ettől a márkától korábban még nem próbáltam semmit, de mivel elég jó véleményeket olvastam róla, mindenképpen ki akartam próbálni. Féláron pedig elég jó vételnek tűnt. Az arckrém nagyon sűrű, már-már testvajra hasonlít az állaga, de mégis könnyedén beszívódik. Nagyon jól hidratálja a bőrt. Ebben a hideg, téli időben a lehető legjobb választás száraz, érzékeny bőrre. A micellás víz is legalább ilyen szuper. Alaposan eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket az arcról, és a szemhéjról anélkül, hogy irritálná a bőrt. Bár illata egyiknek sincs, az összetevőlista utolsó elemeként mindkettőnél parfümöt találunk, úgyhogy aki allergiás erre az összetevőre, annak nem biztos, hogy ez lesz a legjobb választás. 

 

Te milyen szépségújdonságokat fedeztél fel januárban?

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirallak.blog.hu/api/trackback/id/tr2713586831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása