EZEK A LEGMENŐBB FRIZURÁK 2018-BAN
2018. január 08. írta: K. Virág Viki

EZEK A LEGMENŐBB FRIZURÁK 2018-BAN

Mindannyian hallottuk már azt a kifejezést, hogy a divat ismétli önmagát. Nos a 2018-as hajtrendekre ez hatványozottan igaz. De, hogy mik is lesznek idén a legmenőbb frizurák?

1. Bob + frufru

2018 egyértelműen a frufru éve, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy egyre több sztár teszi le a voksát mellette. Valamiért viszont még mindig az a tévhit él az emberek fejében, hogy ez csak a hosszúkás arcú és magas homlokú nőknek áll jól. Pedig ez nem így van. Egy kerekebb arcformához is bátran választhatunk frufrut, csak a fazont kell jól eltalálni. Ez persze nem egyszerű, de ha előtte inspirálódunk, akkor egész könnyen megtalálhatjuk a hozzánk leginkább passzoló stílust.


 
2. Fonatok

2010 után újra visszatértek a fonatok, és most különlegesebbek, mint valaha. Fonhatod feszesre vagy lazára, egy ágba, vagy két oldalra, díszítheted virágokkal, masnikkal, a lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen. És bár a fonatokról legtöbbünknek a fesztiválszezon ugrik be elsőre, azért ha körbenézünk, nagyon sok munkahely-kompatibilis verziót is találunk.

 

3. Színes hajgumik, fejpántok, szalagok

Emlékszel még a '90-es évekből azokra a nagy méretű, plüss meg bársony hajgumikra? Idén ismét virágkorukat élik a szalagokkal együtt. Engem régen is a hideg rázott ezektől a hatalmas gumiktól, és most sem tetszenek jobban egy hangyányival sem, viszont a masnik meg a szalagok nagyon bejönnek. Sokak szerint ezek kislányosak, de szerintem egy jól összerakott outfitben kifejezetten nőiesek tudnak lenni.

 

4. Nirvana szőke

Ha hajfestésen gondolkodsz, és szeretnél kipróbálni valami "újdonságot", akkor válaszd a Nirvana szőkét. Nikki Lee és Riawna Capri fodrászok a legendás Kurt Cobain után nevezték el ezt a festési technikát. A Nirvana szőke titka abban rejlik, hogy a hajtő valamivel sötétebb, a hajhossz pedig egy egészen meleg, szőke árnyalatot kap. Csak nekem tűnik nagyon ismerősnek ez a technika?

 


5. Nagy hullámok

A nagy hullámokkal 2018-ban sem nyúlhatunk mellé, úgy látszik ez egy olyan trend, ami sosem fog kimenni a divatból. Szuperül mutatnak hosszú és egészen rövid hajhosszon is. A vékony szálú, lelapuló hajnak pedig kifejezetten jót tesznek a nagy hullámok, mert egy kis extra volument adnak a hajkoronának. 



Neked melyik a kedvenced a 2018-as trendek közül? Elképzelhető, hogy valamelyiket ki fogod próbálni ezek közül?

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirallak.blog.hu/api/trackback/id/tr6213559965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása